Syltede rødløg

Har I prøvet at lave syltede rødløg?

Det smager helt vildt fantastisk og er for det første virkelig, virkelig nemt og for det andet er det fremragende som tilbehør i alt fra burgere til sandwich, salater og  ovenpå sildemadder.

De sød syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Ofte får jeg først lavet den første portion lige et par timer inden vi skal bruge dem, så er løgringene stadig sprøde, men har lige fået et sødt eddiketwist. Jeg laver så en stor portion af to-tre rødløg, og så har jeg syltede rødløg til et par ugers brug.

Syltede rødløg

ingredienser

  • 2 rødløg
  • 1 dl eddikke
  • 2 spsk sukker

Kog eddikke og sukker op i en gryde. Skær rødløggenen i skiver eller i små tern, og kom i gryden. Koges sammen i ca 15-20 min. Hældes på skoldet glas.