Smørrebrød med avocado, rejer

Regn, sol, overskyet, regn og ja jeg kunne blive ved.

Lørdag morgen med regn. Jaee sådan er det danske sommervejr, ustadigt. Men jeg elsker regnvejr, sidde indenfor og kikke ud. Måske med en god kop varm kaffe og en spændende bog. Måske med et varm tæppe, bare sidde og nyde nuet. Ja for mig er det livet at nyde de små ting.

Livet sker så hurtigt, at vi er nødt til at stoppe op, og nyde de små ting. Lev og nyd nuet. Livet er for kort til fortrydelser.

Skab det liv du ønsker.

Hvad laver du på en regnvejrsdag uden andre planer ?

Desuden er det meget vigtigt for mig at lave lækker sund mad, som både visuelt men smagmæssigt pirrer mine sanser.

Her er lidt inspiration til lækre håndmadder, nemme at lave og tage med. De er beregnet til 2 personer.

 

Smørrebrød med avocado, rejer, mayonnaise,
citron og dild.

• 2 skiver rugbrød
• 2 håndfulde rucola
• 1 citron
• 1 avocado
• 300g rejer
• 4 spsk. mayonnaise
• En lille håndfuld dild
• Salt og friskkværnet peber

Anret brødet med skyllet salat.
Skær 4-5 citronfileter, ca 1/2 citron. Skær avocado i
skiver og dryp med citron.
Anret avocado, rejer, mayonnaise, citronfileter og dild.

 

 

Smørrebrød med Hellefisk, salater, mayonnaise, purløg og løgringe

  • 2 skiver rugbrød
  • 2 håndfuld salatblade, her spinat.
  • 300g røget hellefisk
  • 2 lille skalotteløg
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. tætskåret purløg
  • Salt og friskkværnet peber

Anret rugbrødet med skyllet salatblade, hellefisk, skalotteløgringe, mayonnaise og dild.