Salat med bønner og ørred

Jeg lavede den mest skønne salat med ørred, den anden dag, hvor solen endelig skinnede, og vi kunne sidde udenfor på terrasen, og nyde vejret.

Opskriften er til 2 pers. Tid ca. 20 min

Grapefrugten giver en syrlig og saftig modspil til den fede bløde fisk.
ca 300 g ørred uden skind
salt og friskkværnet peber
100 g frisésalat
1 stk grapafrugt
200 g squash
200 g bønner
15 g valnøddekerner

Dressing
2 spsk olivenolie m citron

2 spsk mayonnaise, blandet med dild.

Ørred ligges på grillen i ca 7 min
Skyl salaten. Skær skrællen og den hvide hende af grapefrugten med en skarp kniv, og skær grapefileterne fri af hinderne.
Skyl squash og bønner, og nip bønnerne. Bønnerne koges i letsaltet vand i 1-3 min, til de er møre. Hæld vandet fra og køl dem straks ned med koldt vand.
Squashen skæres i tynde skiver på langs med grøntsags skræller eller mandolinjern.

Anrettes på 2 tallerkener.