Nytår 2018

Tusind tak for året der gik.

Der er noget magisk ved at tage hul på et nyt kalenderår. Det kan blive helt som DU ønsker det skal være.  Jeg sidder med min kalender og er ved at plotte ind hvad der skal ske i det nye år. Hvilke kurser ønsker jeg at tage for at styrke min selv udvikling. Jeg har mange store drømme for et nyt vidunderligt år, elsker at sidde at drømme. Men det er jo ikke nok at drømme, så jeg meldte mig i 2018 til et uddannelses forløb hos Henriette Søvind, om livsstilsdesign, som jeg er færdig med til februar 2019.

Livsdesign er fantastisk til at sætte fokus på hvordan du opnår det liv, som du ønsker.  Det er både privat og arbejdsmæssigt. Der en måde at få lavet et mål og delmål i dit liv, for at DU kan nå de mål du sæter dig for. Det, det handler om indenfor livs design er at træffe valg. Du skal tage styring over dit liv. DIG, ikke konen/manden/venner og familie. Men DIG. Ved at du gør det, får du det liv, som du drømmer om. Det er kun dig der ved, hvad du drømmer om inderst.

Desuden var det i år at jeg blev sundheds skribent for Mette Holms vidunderlige Univers. Det har givet mig blod på tanden til at gøre mere i den retning, da jeg elsker at lave dem, og ved at jeg er god til det.

  • Hvad er du god til ?

Jeg er generelt ligeglad med hvad folk siger. Men nogen gange, når jeg ikke har fået trænet nok, eller spist rigtig, er jeg også sårbar, og tager også de fordømmende ting ind. Men det er ikke mig der har det dårligt, det er personen, der siger tingene. Det er deres refleksioner, de projektere på mig. At de ikke er gode forældre, at de har et træls liv, træls arbejdsliv, et kærlighedsløst liv etc Det er så vigtigt at man kan skelne andres liv fra sit eget. Lad ikke andre få dig til at tvivle på dig selv, kik ind og find ud af, hvilke mørke og lyse skygger DU har, og hvilke ønsker DU at gøre noget ved. Lad andre om deres liv. Græsset er ikke grønnere på den anden side. Du skal bare huske at vande din græsplæne.

Nytåret er en god tid at stille sig sig selv spørgsmål som:

  • lever jeg det liv, jeg gerne vil ?
  • Gør jeg en forskel?
  • Giver mit liv mening?
  • Hvad vil jeg gerne huskes for?

I det nye år vil jeg også starte design dit eget liv op. Det er nemlig det, der får både mig og DIG til at rykke OP. Det bliver så godt.

Jeg vil i det nye år gøre mig stor umage for at holde mine aftaler med mig selv. Om at få rørt mig hver dag, om at få grinet hver dag, om at prioritere mine venner og mine vidunderlige børn. Fordi jeg fortjener et liv hvor alt det vigtige sker for mig i en sund krop.

Jeg vil viske tavlen ren og tilgive alle dem der har gjort mig ked af det, også mig selv, og tage hul på et nyt år med åbent sind.

Skal DU være med ??

Med disse ord/tanker vil jeg ønske alle et smukt og lykkebringende nytår. Pas godt på jer selv og hinanden.

Husk det er aldrig er for sent at få et godt liv.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *