Gluten- og sukkerfri version af den kendte medaljon.
Mandelbunde: 16 stk ca
- 150 g mandelmel
- korn fra 1 stang vanilje
- 1 tsk xanthan gum
- 2 spsk Pofiber
- 60 g smeltet smør
- 1 æg
- 2 spsk Fibersirup
Det hele æltes sammen, og kommes ind i køleskab i min 1 time.
Herefter ruller du dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Udstans runde bunde, og kom dem på en beklædt bageplade. Bages ved 180 grader i ca 10-15 min. Tages ud når de er gyldne.
Afkøles helt inden du kommer creme i.
Creme:
- 250 g Mascapone
- korn af 1 stang vanilje
- 2 1/5 dl pisket fløde
- 2 spsk sukrinflormelis
Det hele piskes sammen, og kommes imellem de 2 mandelbunde. Pyntes og enjoy.