Marinerede kyllingebryster med sprød knoldsellerisalat.

Billedforhåndsvisning

 

 

Dette er en nem, hurtig og lækker ret. Så du ikke behøver at bruge så lang tid i køkkenet.

 

Til 3 Lækre møre bryster, brugte jeg:

Marinade:

  • 1/2 dl soya
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk sukrin gold sirup
  • 1 spsk reven ingefær

Det hele blandes sammen, og brysterne kommes ned i skålen, og sættes i køleskab i min 1 time.

Ovnen tændes på 200 grader, og bryster og marinade kommes i ovnen, i ca 30 min.

 

Imens koger du Knoldselleriet, som du har skrællet og skåret i små tern, og koges til den er al dente. Sættes på køl.

Til salaten skal du bruge:

  • 1 stort knoldselleri
  • 2 spsk mayonaise
  • 2 spsk cremefraiche
  • 1 håndfuld finthakket purløg
  • 1 fintskåret skalotteløg, eller rødløg
  • salt og friskkværnet peber

Mayonnaise, cremefraiche, purløg og løg blandes sammen. Den nedkølede  knoldselleri blandes i. Må meget gerne laves dagen før den skal spises, så er den endnu bedre.

Anrettes på tallerken, med lidt blandet salat til.

 

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *