MANDAG…. Gaaaab….
Mandag…. den første dag på en vidunderlig uge. Før i tiden hadede jeg mandage, fordi det var dagen efter en dejlig weekend, og jeg følte kun at jeg levede i weekenden. Hverdagen skulle bare overståes, så vi kunne slappe af og hygge os.
Nu har jeg lært, ved at ændre mit mindset, at sætte pris på alle dage, også mandag. Det har taget lang tid. men det har værret det hele værd. Den der trælse følelse mandag morgen, hvor man bare lige skal sove 5 – 10 min mere. Man er allerede på arbejde i tankerne, og det er “en” af de dage… puuuuu. Bare tanken kan tage livet af en.
Dine tanker bliver ofte til virkelighed, så hvis du på forhånd har bestemt at det bliver en af de “mandage”, hvor ALT går skævt, ja så kan du være sikker på at det gør det.
Prøv at ændre dit mindset til at tænke posistivt. Tænk at det bliver en dejlig dag. Prøv at visualisere dig en rigtig god dag.
- Hvordan ser den ud ?
- Er du glad ?
- Nyder du nuet ?
Jo flere gange du tænker: Det bliver en god dag, ja så bliver det en god dag.
Tanker kan flytte mandagsnedtrykheden væk !
Men nu til vores lækker søde aftensmad. Som er nem at lave, og er rig på smag.
Kylling med sød peberfrugtsovs. (4 pers)
- ca 600 gram kyllingefilet.
- Krydderier til kylling. Jeg har brugt paprika.
- 3 røde perberfrugter
- 1 løg
- 1 dl kyllingeboullion
- 100 g flødeost neutral
- smør til stegning
- salt og friskkværnet peber.
- Peanuts
Tilbehør:
Broccolifritter, bønnefritter, bromkålris eller rodfrugter.
Sovsen:
Varm din ovn op på 220 grader.
Skær peberfrugter i kvarte og fjern frø etc. Læg peberfrugten ind i ovnen med skindsiden opad. Bag dem øverst i ovnen til de er godt brændte. Tag dem ud og afkøl. Fjern herefter forsigtig skindet, og hak dem i mindre stykker.
Hak løget fint og kom den i en lille gryde med opvarmet smør. Lad løget klare og kom de hakkede peberfrugter og boulionen i. Lad det simre ca 10 minutter. Rør til sidst flødesovs i, og smag til med salt og peber.
Blend sovsen med en stavblender.
Ha en dejlig mandag
KH PiaEngdal