Grillede kødboller med squashsalat

Grillede kødboller med squashsalat

  • 450 g hakket kyllingekød
  • 1 cm friskrevet ingefær
  • 1 finthakket løg
  • 1-2 spsk rugmel
  • 3 spsk soya
  • 1 presset fed, hvidløg
  • 1 æg
  • 1 squash i tynde strimler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 lime, saften heraf
  • 1 tsk æbleeddike
  • 1 tsk agavesirup
  • 2 håndfuld feltsalat, eller anden salat

Kødboller:

rør en fars af kyllingekød, ingefær, hvidløg, løg. Rugmel, æg og soya.

Form dem til små kødboller, og steg dem på panden.

Salat:

Vend squashstrimlerne med olivenolie, limesaft og eddike.

Server salaten med kødboller og evt mayonnaise til.