Glutenfri boller med chiafrø

Glutenfri boller med chiafrø

10 stk

  • 25 g gær
  • 4 1/2 dl lunkent vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 50 g chiafrø
  • 50 g mandelmel
  • 120 g fuldkornsrismel
  • 120 g glutenfri havremel eller boghvedemel
  • 3 spsk Fiberhusk
  • 1 æg
  • 1 sammenpisket æg til pensling

Pynt

  • hasselnødder
  • birkes
  • hørfrø
  • etc

Rør gøren ud i det lunkent vand, tilsæt alle ingrediensser og rør dejen grundig i røremaskine i minimum 5 min. Kom et viskestykke over og lad dejen hvile i 30 min.

Form 10 boller og lad dejen efterhæve i 20 min mere.

Tænd oven på 180 grader. Pensle med æg og drys frø på. Bag i ca 15-20 min, til de er fint gyldne.