Cremet kyllingesuppe

Nogle gange skal det bare gå hurtigt med aftensmaden, og det her er en nem og hurtig ret. Kyllingebrystet kan evt skæres i tern, hvis det skal gå endnu hurtigere.

Nemt og lækkert, og ungerne kan også lide den cremede suppe ( evt med pasta i)

Cremet kyllingesuppe. 2 pers

  • 2 kyllingebryster der koges med en kyllingeboullion.
  • 2 porrer
  • 2 gulerødder
  • 6 asparges
  • 2 dl fløde
  • salt og peber
  • saft og skal af 1/2 citron

Snit grøntsagerne fint og steg dem let i en gryde. Derefter hælder du fløde, citronsaft, skal i. Smad til med salt og peber.

Anret den koge kylling ( skåret i tern) ovenpå den lækre cremet suppe.

Dryp din ynglingsolivenolie over. Jeg brugte Nettare dOlivo chiliolie på, mums hvis du er til de stærke. (Kan købes i Menny)