Nogle gange skal det bare gå hurtigt med aftensmaden, og det her er en nem og hurtig ret. Kyllingebrystet kan evt skæres i tern, hvis det skal gå endnu hurtigere.
Nemt og lækkert, og ungerne kan også lide den cremede suppe ( evt med pasta i)
Cremet kyllingesuppe. 2 pers
- 2 kyllingebryster der koges med en kyllingeboullion.
- 2 porrer
- 2 gulerødder
- 6 asparges
- 2 dl fløde
- salt og peber
- saft og skal af 1/2 citron
Snit grøntsagerne fint og steg dem let i en gryde. Derefter hælder du fløde, citronsaft, skal i. Smad til med salt og peber.
Anret den koge kylling ( skåret i tern) ovenpå den lækre cremet suppe.
Dryp din ynglingsolivenolie over. Jeg brugte Nettare dOlivo chiliolie på, mums hvis du er til de stærke. (Kan købes i Menny)