boganmeldelse: Feminin business maskulin drive

Billedresultat for anti jante loven

Elsker Dorte Lytjes anti jantelov. Den er fantastisk, og burde hænge i ethvert  hjem i Danmark. Vi skal tro på at vi er noget. Alle mennesker er noget. Selvom mange har svært ved at tro på det.

 

Alle der kender mig, ved at jeg elsker at læse bøger. Helst bøger med et budskab, eller bøger jeg får noget ud af. Her falder Mette Lytjes bog: Feminin Business, maskulin drive, helt klart ind i.

Forfatteren tager os igennem sin 20 ere og op til nuet, og fortæller om hvordan hun har fejlet, lavet fejl ( og det er OK at fejle, tak for det), og hvordan hun har lavet en god forretning hun kan leve af, og giver hende den frihed, som mange af os gerne vil have.

Dorte Lyntje:

Feminin Business bogen er en ufiltreret fortælling om min rejse fra drømmende iværksætter til selvforsørgende iværksættermor.

En rejse, der har lært mig om drømme, økonomi, mål, selvsabotage, og ikke mindst; at stå ved mig selv og stå ved min indre business diva!

– Alle følelserne

– Alle drømmene

– Alle kriserne

– Alle succeserne

Først i kombinationen af det maskuline og det feminine, har jeg skabt en business som giver mig både tryghed og frihed! I bogen tager jeg dig med på hele rejsen derhen.”

 

Bogen er en øjenåbner for mig, og den giver en troen på at hvis man virkelig vil være selvstændig så kan det også lykkes, du skal turde at være modig. Dorte deler med glæde ud af sine iværksætter redskaber, så det er “bare” om at komme igang, hvis du har ideen. De mange redskaber er med til at give os, læseren troen på, at hvis Dorte kan, så kan vi også.

Dorte giver så meget af sig selv, og redskaberne til at vi, måske, ikke falder i de samme huller, som Dorte faldt/falder i. Redskaber til at lave en plan for ens forretning, faldgrube, ideer til at skaffe kunder etc.

Bogen ligger desuden op til at du skal tage ansvar for dit liv, blive bevidst om hvilke valg vi træffer:

Følelser er som bølger. Vi bestemmer ikke hvornår de kommer, men vi kan selv bestemme, hvilken af dem vi vil surfe” Dorte Lytje.

Som en lille lækker detalje er der efter hvert kapitel, en lille Take away, hvor forfatteren enten skriver en øvelse, citat, eller en opgave du kan hente på nette. Virkelig en fantastisk ide.

Dortes bog er alt i alt en mega opløftende, bliv selvstændig, med hjælp af Dortes redskaber, bog. Forfatteren er mega autentisk og inspirerende.

Jeg får helt sikkert lyst til at kende mere til Dorte, og høre mere om hendes liv. Hører mere om hendes oppe, og hendes nede, for at lære mere om denne fantastiske verden med det feminine og maskuline drive.

Hvis du tænker på at blive iværksætter, er denne bog her helt sikkert værd at læse. Du kan læse mere om Dorte Lyntjes på hendes hjemmeside: https://dortelytje.com/

(Billederne er fra Dorte Lyntjes hjemmeside)

Feminin business med maskulint drive af Dorte Lytje

[…] “Bogen er en øjenåbner for mig, og den giver en troen på at hvis man virkelig vil være selvstændig så kan det også lykkes, du skal turde at være modig. Dorte deler med glæde ud af sine iværksætter redskaber, så det er “bare” om at komme igang, hvis du har ideen. De mange redskaber er med til at give os, læseren troen på, at hvis Dorte kan, så kan vi også.” Pia Engdal, piaengdal.dk […]

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *