Anmeldelse af Tommy Thorsteinssons: En ensom ulv.

 

 

Boganmeldsen:

Så gik Januar… februar, og nu er vi i marts måned !

Kender du ikke det, start januar, og man tænker, hold nu op den her måned virker som et helt år. Men lige pludselig er vi i Marts. Skøøønt. Nu må vi godt begynde at få flere dejlige solskinsdage, så energi depoterne kan fyldes op.

Denne tid på året er mega sej at komme igennem. Jeg har helt glemt at jeg nogensinde har haft juleferie, og det føles som totur når vækkeuret ringer. Bare lige 10 min mere…

Men i denne tid kan man jo læse nogle gode bøger. Både faglitteratur eller skønlitteratur.

Man kan planlægge den kommende sæson i haven, her i vintertrætheden. Men denne forventningens glæde er med til at foråret hurtigt kommer snigende, og alting er lyst og lækkert.

Vi har selv travlt med at planlægge drivhus. Et lille lækkert drivhus til at sidde og nyde de første varme dage i foråret, og sensommeren. Det bliver så hyggeligt. At sidde med en god bog, eller et glas vino..

What`s not to like.

 

Jeg har her i februar måned, læst en spændende krimithriller bog af Tommy Thorsteinsson: Ensom ulv.

En varm sommeraften i 2016 bliver en ung kvinde myrdet midt under en koncert med superstjernen Rihanna. Kvinden er iklædt hvide englevinger, men hendes krop er brændt til ukendelighed. Hvem er hun? For drabsefterforsker Anna Blaafalk og hendes kollegaer starter nu et hæsblæsende kapløb med tiden i jagten på en vanvittig seriemorder. Samtidig lander et fly fra Dubai i Københavns Lufthavn. Ombord er en af verdens mest eftersøgte terrorister, Omar Assis. Han er kommet til Danmark for at udføre en dødbringende mission.

En rigtig god og spændende bog.

Havde lidt svært ved at komme igang med bogen, men en ca 50 sider inde begyndte jeg at blive grebet af bogens velformulerede, og nervedieren plot om mord, terrorisme og  politiarbejde.  Plottet er virkelig gennemtænkt, og det tydelig mærkes, at Thorsteinsson har lagt et kæmpe arbejde i sin research, inden begyndelsen af denne bog. Efterforskernes politiarbejde fremstår meget troværdigt for en alm. person som undertegnet.

De mange forskellige person karakterer er beskrevet på et billedelig sprog, så læresen kan se personerne levende foran sig. Deres forskelligheder, privatliv og deres  humor er skønne, og man har lyst til at læse endnu en bog i serien om Anna Blaafalk, og de andre.

Både det bestialske mord på den unge kvinde og terroraktionen, er så godt fortalt , så man bliver grebet af de to historier, som snurrer sig rundt om hinanden.

Slutningen gemmer på en overraskelse som  jeg da heller ikke lige set komme, og jeg synes ellers at jeg er godt til at gætte morderen, kanon godt tvist.

Alt i alt en rigtig spændende og velskrevet bog, som jeg sagtens kan anbefale til læsning, her i den triste vintermåned, inden foråret kommer med den skønne varme sol, og vi alle skal i haverne.

 

Rigtig god weekend

Knus

Pia Engdal

Ensom Ulv – ny dansk krimithriller - FORFATTERSKABET.DK

[…]  “Et godt plot og et konstant højt spændingsniveau” – Sidses Bogreol “… en fantastisk fortælling” fruthulstrup.dk “…spændingen holder lige til den sidste side er vendt” Randi, goodreads.com “En vellykket krimithriller … underholdende og spændende” – Gyseren “En aldeles fremragende krimi” – SAXO-anmelder  “…fremragende debutroman” titlen.dk “… spændende og actionfyldt krimithriller” deexie  “…en helt fantastisk debut.” Krimiormen “…spændingen holdes i live fra først til sidst.” empey.dk “en rigtig spændende og velskrevet bog.” Pia Engdal […]

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *