Anmeldelse af Nickolai Damgaards bog: Gør mindre end du plejer.

Boganmeldelse:

Jeg har i vores sommerferien i Frankrig læst Nickolai Damgaards bog: Gør minde end du plejer. Jeg har ALTID mindst 3 bøger med på ferie. Elsker at ligge ved poolen, mens ungerne bader, og læse en god bog. Sikkent en rigtig dejlig ferie vi har haft. Men den får du på et andet tidspunkt. Nu vil jeg først give dig et lille indblik i Nickolai  Damgaards bog.

Der er noget galt i Danmark. Vi danskere er bogstaveligt talt ved at spise os selv ihjel. Mere end halvdelen af befolkningen er overvægtige, og der er store stigninger i mange livsstilssygdomme. Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste og har arbejdet med hundredvis af klienter både private, virksomheder og professionelle atleter. Gennem sit mangeårige virke med livsstil og motivation har Nickolai oplevet energi som den altafgørende faktor for succes. Desværre mangler alt for mange mennesker viden om, hvordan man opnår mere energi gennem periodisk faste. ”

Bogen er et fantastisk redskab til hvordan du kan lære at faste. Nickolai har beskrevet hvad faste gør for kroppen, hvordan du udfører de forskellige former for faste. Bogen er en opslagsbog, som hvis man vil starte på faste, eller dig (som jeg) som er nysgerrig på hvad dette går ud på, og hvad det giver kroppen af berigelse, med fornøjelse kan læse.

Prikken over iet, er at der efter hvert kapitel er et kapitlets mind-set. En reminder om hvad du lige har læst. Disse kan eventuelt skrives ned, og sættes på køleskabet, for at huske dig på, hvad du har gang i. – Ny livsstil.

Bogen er bygget op, så man nemt kan overskue de forskellige emner.

Først er der forfatterens egen historie. Derefter en grundig gennemgang om faste og de biokemiske mekanismer ( skrevet i et helt nede på jorden sprog, alle kan være med) Nickolaj springer derefter til: kom godt fra start, og til slut: vejen til succes.

Alt ialt en spændende bog, der giver læseren svar på alle de spørgsmål der er om faste, og hvilke fordele der er ved at faste.

Jeg vil helst sikkert anbefale bogen til dem der gerne vil lære at faste. Men også  andre der som jeg er nysgerrige over hvad faste er, og hvad det kan gøre for en.

Rigtig god lille fredag.

Kh

Pia Engdal

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *